Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники ДПС взяли участь у сесіях з питань стратегічного планування Офісу технічної допомоги Департаменту казначейства США

, опубліковано 13 вересня 2022 о 15:28

Офіс технічної допомоги (ОТД) Департаменту казначейства США продовжує підтримку  розвитку Державної податкової служби України.

Представники Державної податкової служби України спільно з радниками ОТД Департаменту казначейства США провели сесії з питань стратегічного планування. Під час сесій учасники зосередилися на питаннях важливості внутрішніх надходжень для фінансування відновлення України, відновлення пошкодженої інфраструктури податкового адміністрування, планування та проведення заходів, необхідних для відновлення роботи у сфері управління боргом та аудиту, а також відповідних заходів щодо забезпечення дотримання платниками податків законодавства.

Під час заходів були напрацьовані стратегічно важливі ініціативи подальшого партнерства, пов’язані, зокрема, з ґрунтовною перебудовою роботи у межах післявоєнного відновлення країни.

За результатами проведених сесій також відкориговано Робочий план двосторонньої співпраці до 2024 року відповідно до потреб та стратегічних цілей ДПС, а також нових викликів у період воєнного стану.

Разом до перемоги!