Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Волині до бюджетів усіх рівнів мобілізовано майже 6,8 мільярда гривень податків

, опубліковано 08 листопада 2019 о 18:12

Протягом січня-жовтня 2019 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 6 мільярдів 770 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДПС, - інформує управління моніторингу ризикових операцій та доходів Головного управління ДПС у Волинській області.

Порівнюючи податкові надходження з початку поточного року з аналогічними показниками минулого року, в Головному управлінні ДПС у Волинській області фіксуютьзагальний ріст сплати податків на 20,6 відсотка.

«Позитивна динаміка, що нині характеризує ситуацію зі сплатою податків як до державного, так і місцевих бюджетів, вже стала тенденція з початку фінансового року. Тож ми сподіваємося, що платники податків Волині будуть настільки ж відповідальні у виконанні своїх податкових зобов’язань наступні місяці. Зі свого боку фахівці податкової служби забезпечують якісний податковий супровід представників підприємництва та своєчасно реагують на потенційні ризики несплати, використовуючи сучасні практики податкового адміністрування», - наголошує в.о. начальника ГУ ДПС у Волинській області Сергій Кондратюк.

Посадовець підкреслив, що серед передумов стабільного наповнення бюджету  -  систематична робота ДПС щодо вдосконалення електронних сервісів, які полегшують процес взаємодії бізнесу та контролюючих органів, підвищення ефективності адміністрування податків і зборів, а також конструктивний діалог з представниками соціально відповідального бізнесу.