Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 7,5 мільйона гривень отримали місцеві бюджети Рівненщини від плати за ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами

, опубліковано 22 червня 2020 о 19:22

Як повідомили у Головному управлінні ДПС у Рівненській області, за січень - травень 2020 року за право  оптової та роздрібної торгівлі підакцизними товарами суб’єкти господарювання області сплатили до місцевих бюджетів 7,6 мільйона гривень, що на 500 тис. грн. перевищує показники аналогічного періоду минулого року.

За п’ять місяців  поточного року:

видано 3175 ліцензій, з них:

на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями - 1414,

на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами – 1184,

на право роздрібної торгівлі пальним - 39,

на право зберігання пального для власного використання - 538.

анульовано дію 369 ліцензій, з них:

на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями - 232,

на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами - 137.

У зв’язку з несвоєчасним перерахуванням суб’єктами господарювання коштів за щоквартальні проплати за ліцензії призупинено дію 174 ліцензій.

З метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 документи на отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, а також на зберігання пального, на зберігання пального виключно для потреб власного споживання чи промислової переробки  суб’єкти господарювання можуть  направляти поштовими відправленнями або залишати  безпосередньо в скриньці для документів за адресою: м. Рівне, вул. Богоявленська, 6.