Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зведений бюджет Донеччини за 9 місяців 2020 року отримав більше 16 мільярдів гривень

, опубліковано 23 жовтня 2020 о 15:53

Протягом 9 місяців 2020 року фахівцями податкової служби Донецької області забезпечено надходження до зведеного бюджету в розмірі 16,3 млрд гривень, у тому числі до державного бюджету надійшло 6,7 млрд грн, до місцевих бюджетів – 9,6 млрд гривень.

Як прокоментувала в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірина Долозіна, найбільші надходження до зведеного бюджету Донецького регіону за територіальною приналежністю належать м. Маріуполю – більше 5,2 млрд грн, м. Покровську та Покровському району – 2,1 млрд грн та м. Краматорську – 1,7 млрд гривень.

«Левову» частину надходжень до бюджетів всіх рівнів, або майже 78%, забезпечують такі податки: податок на доходи фізичних осіб – 9,3 млрд грн, податок на додану вартість – 2,1 млрд грн та податок на прибуток – 1,3 млрд гривень.

Ірина Долозіна зауважила, що сумлінна сплата податків бізнесом Донеччини сприяє підвищенню економічної активності регіону та одержанню місцевими громадами додаткових ресурсів для покращення добробуту і якості життя жителів Донецької області.