Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рівненщина: місцеві бюджети краю отримали більше 463 млн грн податків

, опубліковано 16 лютого 2021 о 11:07

Місцеві бюджети Рівненщини у січні поточного року отримали 463,2  млн грн податкових платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 23,4 млн гривень. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Рівненській області Віталій Чуй.

Головним джерелом наповнення доходів місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб, його питома вага у надходженнях – 70 %. У січні  місцеві скарбниці отримали 325,2 млн грн цього податку.

Також стабільно і суттєво поповнюють бюджети місцевих громад надходження з єдиного податку, який сплачують суб’єкти господарювання спрощеної системи оподаткування, та земельний податок.  У січні такі  надходження склали 74,2 млн грн та 32,3 млн грн відповідно.

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області вдячні платникам податків, які в нинішніх умовах сумлінно виконують податкові зобов’язання. Додаткові кошти, які отримали територіальні громади області у своє розпорядження, дозволять вирішити чимало питань, які стосуються їх соціального та інфраструктурного розвитку.