Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У першому кварталі 2021 року платники податків Миколаївщини сплатили до бюджету понад 3,3 мільярда гривень

, опубліковано 07 квітня 2021 о 11:49

ДПС Миколаївщини продовжує роботу щодо створення рівних конкурентних умов для суб’єктів господарювання, покращення їх сервісного обслуговування, упередження використання схем ухилення від оподаткування, посилення боротьби з тіньовим сектором економіки. Про ефективність вжитих заходів свідчать показники роботи ДПС Миколаївщини.

Так, у першому кварталі 2021 року до бюджетів усіх рівнів мобілізовано понад 3,3 млрд грн податків і зборів. До державної скарбниці платниками Миколаївщини сплачено понад 1,5 млрд грн, до місцевих бюджетів – понад 1,8 млрд грн, що на 115,1 млн грн більше надходжень аналогічного періоду 2020 року.

Лідерами серед основних джерел формування державного бюджету залишаються: податок на додану вартість – 681,5 млн грн, податок на прибуток – 266,7 млн гривень.

ДПС Миколаївщини вдячна платникам податків за свідоме ставлення до виконання конституційного обов'язку щодо сплати податків до бюджету, адже завдяки цьому Миколаївщина та держава в цілому зміцнює і покращує свою економічну складову та фінансову стабільність, забезпечуючи добробут громадян.