Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За перший квартал 2021 року місцеві бюджети Миколаївщини отримали понад 1,8 млрд грн податкових платежів

, опубліковано 07 квітня 2021 о 11:48

Головне управління ДПС у Миколаївській області докладає максимум зусиль для удосконалення сервісного обслуговування платників податків, розвитку партнерських відносин з бізнесом та створення рівних конкурентних умов для всіх учасників фінансово-господарської діяльності. Закономірним результатом проведення заходів є стабільне наповнення місцевих скарбниць.

Так, за результатами першого кварталу 2021 року до місцевих бюджетів забезпечено понад 1,8  млрд грн податкових платежів, що на 115,1 млн грн більше, ніж у першому кварталі 2020 року.

Зокрема, у розрізі основних платежів найбільше надійшло податку на доходи фізичних осіб – майже 1,3 млрд грн, що на 171,4 млн грн перевищує надходження першого кварталу 2020 року. Платники малого бізнесу сплатили 247,2 млн грн єдиного податку, а власники землі та землекористувачі поповнили місцеві скарбниці на 170,7 млн гривень.

Позитивної динаміки надходжень податків до місцевих бюджетів досягнуто в результаті злагодженої роботи спеціалістів державної податкової служби Миколаївщини та органів місцевого самоврядування, а також завдяки сучасному сервісному обслуговуванню бізнесу, активній протидії спробам мінімізації оподаткування через певні ризики та схеми, а також впровадження у практику нових форм комунікацій з електронного документообігу.