Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Вінниччини є 50 декларантів з мільйонними доходами

, опубліковано 15 квітня 2021 о 15:22

«За три місяці деклараційного процесу 2021 року понад 7,5 тисячі вінничан подали декларації про майновий стан і доходи. Вони задекларували більш ніж 618,9 млн грн доходів»,– розповів начальник Головного управління ДПС у Вінницькій області Микола.

За поданими деклараціями узгоджено до сплати в бюджет майже 12,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб та понад 2,1 млн грн військового збору.

Разом з тим, за словами посадовця, більше ніж 3,0 тисячам осіб, котрі задекларували доходи з подальшим отриманням податкової знижки, повернуть з бюджету понад 8,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Є вже на Вінниччині і 50 мільйонерів, які разом задекларували дохід, що перевищив 139,8 млн грн. Після розрахунку вони мають сплатити 2,1 млн грн податку на доходи фізичних осіб і понад 308,3 тис. грн військового збору.

 «До кінця кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у 2020 році, залишилось менше місяця – останнім днем подання декларації про майновий стан і доходи є 30 квітня 2021 року. Тож не баріться і вчасно задекларуйте свої минулорічні статки. Громадяни, які мають кваліфікований електронний підпис, можуть подати декларацію про майновий стан і доходи та сплатити свої податкові зобов’язання, скориставшись сервісом Електронний кабінет», –  нагадав Микола Суржиков.