Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом поточного року Центрами обслуговування платників Дніпропетровщини надано 188,9 тис. адміністративних послуг

, опубліковано 16 вересня 2021 о 15:57

При державних податкових інспекціях Головного управління ДПС у Дніпропетровській області функціонують 35 центрів обслуговування платників  та мобільний ЦОП, де платники податків можуть отримати широкий спектр послуг: інформаційних, консультативних та адміністративних.

ЦОПами забезпечується надання 77 видів адміністративних послуг, 51 з яких надаються безкоштовно.

«Загалом протягом січня – серпня 2021 року опрацьовано майже 199 тис. звернень у сфері надання адміністративних та інших послуг. В електронному вигляді надійшло 58,7 тис. звернень, що на 25,9 тис. звернень більше порівняно з відповідним періодом минулого року», – повідомила начальник управління електронних сервісів ГУ ДПС у Дніпропетровській області Алла Свірська.

Впродовж поточного року платники отримали 188,9 тис. адміністративних послуг, з яких майже 53,6 тис. – в електронному вигляді, що на 23,4 тис. послуг більше аналогічного періоду 2020 року.

З переліком адміністративних послуг та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитись на субсайті Головного управління ДПС у Дніпропетровській області у розділі «Адміністративні послуги».

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX