Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Протягом січня-жовтня 2021 року в рахунок погашення податкового боргу до зведеного бюджету надійшло 160,3 млн гривень

, опубліковано 22 листопада 2021 о 08:36

Як повідомив заступник начальника ГУ ДПС у Кіровоградській області Сергій Колотуха,  станом на 1 листопада 2021 року податковий борг до бюджетів всіх рівнів по області склав 1 млрд 581,6 млн гривень, який у січні-жовтні цього року скорочено на 112,8 млн грн, у тому числі до державного бюджету – на 113,5 млн гривень.

«З метою забезпечення скорочення податкового боргу Головним управлінням ДПС у Кіровоградські області вживаються заходи, спрямовані  направлені на відпрацювання підприємств-боржників, насамперед економічно – активних», - зазначив Сергій Колотуха.

Так, за рахунок вжитих заходів, спрямованих на погашення податкового боргу, у жовтні поточного року забезпечено надходжень до зведеного бюджету в сумі 19 млн грн, з них до державного бюджету – 10,5 млн гривень. З початку року такі надходження складають 160,3 млн грн до зведеного бюджету, у тому числі 104,9 млн грн до державного бюджету.

Індикативний показник із забезпечення надходжень в рахунок погашення податкового боргу до державного бюджету у жовтні цього року виконано на 274,3 відсотка, з початку року – 313,6 відсотка.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX