Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Місцеві бюджети Житомирщини отримали понад 731 млн гривень податків

, опубліковано 08 лютого 2024 о 12:05

За підсумками січня 2024 року до місцевих бюджетів Житомирщини надійшло 731,4 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Житомирській області.   

«Наразі сума сплачених платниками податків до бюджетів громад на 21,3 відсотка перевищує аналогічні показники минулого року. В умовах воєнного стану місцеві бюджети отримали на 128,2 мільйона гривень більше податкових платежів», – повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Теодозія Чернецька. 

Як і раніше, у загальній сумі, перерахованій до місцевих бюджетів, у січні поточного року переважають трійка бюджетоформуючих платежів. Так, надходження податку на доходи фізичних осіб складають 415,2 млн гривень, єдиний податок становить 189,9 млн гривень, податок на майно – 95,8 млн гривень. 

Оборона держави, безпека кожного з нас і спроможність країни фінансово дбати про забезпечення потреб армії та соціально незахищених громадян залежить від кожного платника податків. Тож, у Головному управлінні ДПС у Житомирській області висловлюють щиру подяку представникам підприємництва і громадянам, які своєчасно виконують свої зобов’язання перед бюджетом.