Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Дуальна освіта: нова форма підготовки кадрів для органів ДПС

, опубліковано 15 вересня 2021 о 19:33

В Університеті ДФС України відбулась зустріч студентів здобувачів вищої освіти Університету за дуальною формою навчання.

Учасники заходу –  представник Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу Державної податкової служби України Ірина Тригуб, заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок,  начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у м. Києві Жанна Баглик, перший проректор з навчально-методичної та виховної роботи Університету ДФС України Антон Монаєнко, представники та студенти податкового університету.

Мета заходу – детальне ознайомлення студентів університету з перевагами дуальної форми навчання.

У ході зустрічі заступник начальника Головного управління ДПС у м. Києві Вадим Дідок детально висвітлив умови участі студентської молоді у дуальній освіті, як новій формі підготовки кадрів для органів ДПС, окреслив подальші перспективи набуття практичного досвіду і навичок студентами, одержання ними першого робочого місця без відриву від навчання та розповів про соціальну адаптацію майбутніх працівників органів ДПС. Вадим Дідок закцентував увагу на дуальній формі навчання, яка сприяє якісній підготовці фахівців за потребами сьогодення.

Також виступаючі відмітили, що студенти Університету проходять практику в податковій службі і багато його випускників вже працюють в органах Державної податкової служби України.

Студенти, які вже взяли участь у програмі дуальної освіти надали свої схвальні відгуки, більшість з учасників зустрічі виказали свою зацікавленість у можливості поєднувати навчання з роботою на державній службі.

Під час заходу учасники змогли отримати ґрунтовні відповіді на запитання та запевнення представників Державної податкової служби про плідну співпрацю у напряму здобуття вищої освіти з елементами дуальної форми навчання.