Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч з питань розвитку корпоративної культури ДПС за участі експертів Програми підтримки управління державними фінансами України (EU4PFM)

, опубліковано 24 вересня 2021 о 11:02

23 вересня 2021 року у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Програма підтримки управління державними фінансами України» (EU4PFM) представники ДПС та її територіальних органів взяли участь у зустрічі, яку організовано міжнародними експертами проєкту EU4PFM з питань розвитку корпоративної культури.

Основним вектором в ході зустрічі став обмін досвідом в частині аналізу діючої корпоративної культури ДПС та визначення пріоритетних напрямів для її розвитку.

Також учасники зустрічі зі сторони ДПС мали можливість долучитись до міжнародного досвіду впровадження світових практик і інструментів побудови корпоративної культури.

Міжнародними експертами було підготовлено опитувальник в інтерактивному форматі, за допомогою якого представники ДПС змогли надати оцінку діючим елементам корпоративної культури, та окреслити пріоритетні характеристики корпоративної культури, що потребують покращення та вдосконалення.

Директор Департаменту кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС Лариса Ящук підкреслила важливість поєднання світового досвіду з практичним в частині побудови корпоративної культури, що сприятиме формуванню в службі кваліфікованої, ефективної та мотивованої команди.

Підводячи підсумки, представники ДПС подякували експертам проєкту EU4PFM за інноваційний підхід в організації зустрічі та висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю.