Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Наказ Міністерства фінансів України від 16.01.2016 №6 "Про затвердження Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів"

опубліковано 13 травня 2019 о 16:52

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

 НАКАЗ

 16 січня 2016 року                Київ                                  № 6



Зареєстровано в Міністерстві 
юстиції України 
05 лютого 2016 р. 
за № 193/28323


Про затвердження Порядку зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів

Відповідно до статей 9, 11 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування» та підпункту 5 пункту 4 Положення про Міністерство фінансів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2014 року № 375, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок зарахування у рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів (далі - Порядок), що додається.

2. Визнати такими, що втратили чинність, накази Міністерства доходів і зборів України:

від 09 вересня 2013 року № 450 «Про затвердження Порядку зарахування в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 17 вересня 2013 року за № 1601/24133;

від 14 січня 2014 року № 12 «Про затвердження Змін до Порядку зарахування в рахунок майбутніх платежів єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування або повернення надміру та/або помилково сплачених коштів», зареєстрований у Міністерстві юстиції України 30 січня 2014 року за № 186/24963.

3. Управлінню організації обміну та аналізу інформації Міністерства фінансів України (Кизимчук І.П.) і Департаменту фінансово-економічної роботи та бухгалтерського обліку Державної фіскальної служби України (Стус В.В.) забезпечити в установленому порядку:

подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України;

оприлюднення цього наказу.

4. Державній фіскальній службі України (Насіров Р.М.) надавати роз’яснення щодо застосування Порядку.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра фінансів України Макеєву О.Л. та Голову Державної фіскальної служби України Насірова Р.М.

 

В. о. Міністра

О. Маркарова