Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко привітала ветеранів ДПС зі святом

опубліковано 30 жовтня 2023 о 17:00

Очільниця ДПС Тетяна Кірієнко привітала ветеранів з Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Державної податкової служби, відзначивши їх значний внесок у розбудову податкової системи.

Вона подякувала ветеранам за їх відданість професії податківця, плідну роботу та професіоналізм.

«Для нас ви є колегами. Колегами з величезними знаннями, якими ви залюбки ділитесь та даєте влучні поради, що дуже важливо для молодих співробітників. І скільки би не існувала податкова служба, її цінністю завжди залишатимуться досвідчені і професійні кадри. Активність членів Асоціації ветеранів ДПС, зокрема, надихає. Ваша відданість, креативність, бажання бути корисними вражає. Це риси гідні наслідування. Ваш життєвий та практичний досвід у поєднанні з наполегливістю та цілеспрямованістю завжди є прикладом досягнення бажаних результатів», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Вона відзначила просвітницьку роботу «Всеукраїнській асоціації ветеранів державної податкової служби України» з молоддю та формування у суспільстві податкової культури на засадах сумлінності сплати податків.

Тетяна Кірієнко також подякувала за створення та діяльність музею Державної податкової служби, в якому зберігається історія та традиції української податкової служби за часи її існування.