Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тетяна Кірієнко привітала ветеранів ДПС з річницею створення асоціації

, опубліковано 17 листопада 2023 о 16:54

З 17-ою річницею створення Всеукраїнської асоціації ветеранів Державної податкової служби України привітала сьогодні очільниця ДПС Тетяна Кірієнко ветеранів податкової служби.

«Ви створили справжнє податкове братерство: ветеранські осередки діють у кожному регіоні України, які опікуються проблемами пенсіонерів та їх культурним дозвіллям. Ви створили Музей податкової служби, який залюбки відвідують не тільки учні шкіл і студенти, а ще й високоповажні гості різних рівнів державної служби та іноземних представництв. Це неоціненний вклад з просвітницької роботи, яка формує податкову культуру в суспільстві та гордість за обрану професію», – наголосила Тетяна Кірієнко.

Вона подякувала ветеранам за досвід, з яким вони завжди готові поділитися з працівникам Служби, та побажала і надалі бути енергійною та надійною підтримкою для податкової служби.

  Всеукраїнська асоціація ветеранів Державної податкової служби України була створена у листопаді 2006 року відповідно до Закону України від 22 березня 2012 року № 4572-VI «Про громадські об’єднання». Головною метою її діяльності є забезпечення законних прав і інтересів ветеранів податкової служби України, створення умов для розвитку та розширення їх громадської діяльності, сприяння умов у поліпшенні матеріального добробуту ветеранів, а також організація спілкування, підтримка їх морального стану, залучення до участі в патріотичному вихованні молоді, до посильної праці у громадській діяльності.