Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одещина: платники області відповідально сплачують податки

, опубліковано 05 серпня 2020 о 14:56

«За сім місяців 2020 року платники податків Одеської області сплатили 15 млрд грн податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету. За січень-липень 2019 року цей показник складав 13,1 млрд грн. Тобто порівняно з відповідним періодом минулого року цьогорічний показник більший на 1,9 млрд грн, або на 14,2 відсотка», - повідомила начальник Головного управління ДПС в Одеській області Юлія Шадевська.

Із цієї суми до державного бюджету за цей період забезпечено сплату 6,7 млрд грн, що порівняно з аналогічним періодом минулого року більше на 28,8 відсотка, або на 1,5 млрд гривень.

У свою чергу, до місцевих бюджетів платники регіону сплатили 8,3 млрд грн, що на 4,6 відсотка перевищує показник сплати за січень – липень 2019 року.

«Головне управління ДПС в Одеській області вдячне кожному платнику за сплачені вчасно та в повному обсязі податки, збори та платежі, незважаючи на карантинні обмеження через коронавірусну хворобу, адже добробут наших громадян залежить від сумлінного виконання платниками податків своїх податкових зобов’язань»,- підкреслила Юлія Шадевська.